Saxion FabLab Enschede  |  Enschede

1 juli 2020 van 13:00 - 15:00 uur


Arduino

Zet dit event in mijn agenda
01-07-2020 01:07 28-06-2022 06:06 Amsterdam Arduino Saxion FabLab Enschede, Van Galenstraat 20, 7511 JL Enschede

Altijd al eens willen beginnen met programmeren? Probeer dan eens Arduino! Arduino biedt een simpel te gebruiken programmeeromgeving. Binnen het Saxion FabLab Enschede hebben wij een aantal van deze bordjes liggen waar je mee kunt gaan werken. Ben je geïnteresseerd?

Deze workshop is elke eerste woensdag van de maand van 13.00-15.00.
Kosten € 50,- p.p. Max 10 personen, inschrijven verplicht!
De workshops gaan door bij voldoende aanmeldingen. Je ontvangt dan uiterlijk een week van tevoren een bevestiging met de details. De kosten kunnen (alleen per pin) voldaan aan de kassa.

 

Informatie


Prijs:€ 50

Elke eerste woensdag van de maand
Max 10 personen
Inschrijven verplicht via info@fablabenschede.nl

Saxion FabLab Enschede
Van Galenstraat 20
7511 JL Enschede, Nederland
info@fablabenschede.nl
088-0191411
Open deze route in je routeplanner

Saxion FabLab Enschede

Saxion FabLab Enschede is een hightech openbare werkplaats waar iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar idee ZELF te realiseren met behulp moderne digitale productiemiddelen. Van bedrijven tot studenten, productontwikkelaars, jonge ondernemers, kunstenaars en particulieren: alle concepten kunnen letterlijk tastbaar worden gemaakt!Het Saxion FabLab doet aan open innovatie. In onze openbare digitale werkplaats wordt iedereen uitgedaagd om zelf dingen te maken door middel van verschillende computergestuurde prototyping machines. Het openlijk delen van ontwerpen en ideeën wordt aangemoedigd. De focus ligt vooral op het “zelf doen”. We zullen je helpen en ondersteunen d.m.v. inloopspreekuren, workshops of specifieke cursussen voor het realiseren van jouw project.