TkkrLab |


Over deze Maakplaats

TkkrLab

Hackerspace TkkrLab is een community, waar iedereen geïnteresseerd is in en bezig met technische onderwerpen. Iedere deelnemer heeft zijn eigen interessegebied, zo is de een vooral met software bezig (bijv. embedded, domotica, websites en meer), bouwt de ander een 3D printer of cnc frees en maakt iemand zijn eigen elektronische pcb-ontwerp voor een robot. De gemeenschappelijke factor is dat het technisch en/of creatief is, in de breedste zin van het woord. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in de TkkrLab community, is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creatieve projecten.

Daarnaast is het ook gewoon gezellig om het met gelijkgestemden te hebben over bijv. de laatste ontwikkeling op AI, security, privacy, processoren, programmeertalen, vim of emacs, beste linux distributie en meer. Bij TkkrLab leer je iedere dag wel iets nieuws!

Werkplaats
Om deze projecten te faciliteren zijn diverse tools aanwezig zoals 3D printers, een lasercutter, een elektronica werkbank en een eigen werkplaats. Deze tools zijn als deelnemer allemaal te gebruiken.

Evenementen
Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals lezingen en workshops. Gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in desbetreffend programma. Bekijk de agenda voor de geplande CyberSaturdays en andere evenementen.

Is jouw interesse gewekt? Ga dan geheel vrijblijvend eens op bezoek en maak kennis met de community, haar deelnemers en de mogelijkheden van hackerspace TkkrLab.

Kosten
Vrijwel alle lezingen en workshops zijn gratis, tenzij er onderdelen gebruikt worden dan kan een kleine vergoeding gevraagd worden. Meer informatie en de openingstijden vind je via de website van TkkrLab.

Informatie


Mastodon