Aanmelden

Naast de online activiteiten uit het @Home programma worden er tijdens de MaakMeeMaand in oktober honderden technologische, creatieve of innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud. ​Hierbij worden kleinschalige maakactiviteiten aangeboden, die aansluiten bij bestaande activiteiten in de regio.​

Zo kan een 3D voedselprint workshop een mooie aanvulling zijn tijdens een food event, een workshop met de borduurmachine een koopzondag & mode event versterken of kunnen bezoekers van een theatervoorstelling voor aanvang een nieuwe techniek ervaren.

Lokale culturele instellingen, maakplaatsen, welzijnsorganisaties, verenigingen en bedrijven die een maakactiviteit willen aanbieden aan haar publiek, tijdens een lokale activiteit binnen hun organisatie, buurt of wijk, kunnen zich aanmelden.

Je kunt je aanmelden voor max. twee maakworkshops van 8 tot 16 personen, die onze docenten in oktober op locatie komen verzorgen. Neem voor meer informatie contact op met Wencke Steggink via wencke@tetem.nl of 06-41456404.