6 en 7 mei van 13:00 -17:00 uur

Er zijn geen kosten verbonden aan het ontwerpen en laten printen van de 3D sleutelhanger.

Festivalterrein Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-23 08 791
Open deze route in je routeplanner

EnschedeLab

Zet dit event in mijn agenda
24-07-2024 12:07 24-07-2024 12:07 Amsterdam EnschedeLab Woon jij in Enschede of kom je er graag? Bezoek dan het EnschedeLab en personaliseer je eigen textielsticker met logo van de stad. En ga met je vrienden op de foto bij met het metershoge, rode stadsmerk van Enschede of het karretje Eddy de Caddy. Festivalterrein Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Woon jij in Enschede of kom je er graag? Bezoek dan het EnschedeLab en ontwerp je eigen 3D sleutelhanger met je naam en het logo van de stad. Na het festival zorgen wij dat deze vanaf 1 juni 3D geprint voor je klaarligt bij Tetem. Kun je direct een bezoekje brengen aan het MaakMeeLab voor nog meer te gekke instapworkshops.

Deel een foto van je creatie op TikTok en tag @tetemkunstruimte en @enschede (of op Instagram en tag @tetemkunst en @enschede) en maak kans op een toffe Make-It techniekkit of Enschede Goodiebox. Uiteraard mag een te gekke foto van jou en je vrienden bij het metershoge, rode stadsmerk van Enschede of in of voor het coole karretje Eddy de Caddy niet ontbreken. Beide zijn op 6 en 7 mei te vinden bij de stand van Enschede Promotie naast de ingang van Tetem en de AKI.

Check op  Plattegrond festivalterrein waar het EnschedeLab zich precies bevindt. Nieuwsgierig wat er nog meer te doen is op het Maker Festival Twente van 4 t/m 7 mei? Ontdek het hier!

Mastodon