Festivalterrein Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-23 08 791
Open deze route in je routeplanner

Kijk & doeLab – Volg de vlinder

Zet dit event in mijn agenda
04-05-2023 01:05 02-04-2023 09:04 Amsterdam Kijk & doeLab - Volg de vlinder Maak een reis in een Augmented Reality wereld en volg de vlinder. Door de vlinder te volgen ontdek je een stukje van de wereld. Je ziet de gevolgen van hoe wij als mensen met de natuur omgaan, maar ontdekt nieuwe manieren hoe wij met de wereld om kunnen gaan. Festivalterrein Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede
Maak een reis in een Augmented Reality wereld en volg de vlinder. Door de vlinder te volgen ontdek je een stukje van de wereld. Je ziet de gevolgen van hoe wij als mensen met de natuur omgaan, maar ontdekt nieuwe manieren hoe wij met de wereld om kunnen gaan.
Jíj ben het middelpunt van deze tentoonstelling en de wereld die zich volledig afspeelt in Augmented en Virtual Reality. De titel van deze tentoonstelling is 'Underneath the wing of a butterfly' en de kunstenaar die dit werk heeft gemaakt is Abner Preis.

Wil jij zelf ook klimaatveranderingen aanbrengen in jouw omgeving? Dat kan! In de workshop Seedboms bedenk je je eigen klimaatactie en maak je Seedbom die een stukje natuur in jouw omgeving terug kunnen brengen.