KunstLab – Worldbuilding

Zet dit event in mijn agenda
01-05-2022 12:05 13-04-2024 01:04 Amsterdam KunstLab - Worldbuilding Bouw in het KunstLab door middel van Worldbuilding mee aan de expositie Gen C Children of 2050 van Bianca Caraque in Tetem. Neem deel aan een van de open workshops en leer speelgoed ontwerpen, creatief schrijven of een audioverhaal maken. Doe mee en lever een bijdrage aan het ontwerp van de toekomst! Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Bouw in het KunstLab door middel van Worldbuilding mee aan de expositie Gen C Children of 2050 van Bianca Caraque in Tetem. Neem deel aan een van de open workshops en leer speelgoed ontwerpen, creatief schrijven of een audioverhaal maken. Doe mee en lever een bijdrage aan het ontwerp van de toekomst!

Material Worldbuilding
Worldbuilding is een manier om een denkbeeldige wereld te creëren. In deze workshop staat het materiële aspect van worldbuilding centraal. Dit zijn de dingen die je met je zintuigen kunt ervaren; dingen die je kan zien, horen, aanraken, ruiken en proeven. Aan de hand van vier toekomstscenario’s bedenk je de meubels, speelgoed, kleding of planten van de toekomst. Jouw ideeën worden door Bianca verwerkt in digitale kunstwerken die in de tentoonstelling ‘Gen C: Children of 2050’ in Tetem worden getoond.

Mastodon