4 t/m 7 mei | elke dag van 13:00 tot 17:00 uur

Festivalterrein Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-23 08 791
Open deze route in je routeplanner

MediaLab | Nieuwe Verhalen

Zet dit event in mijn agenda
14-04-2024 09:04 14-04-2024 09:04 Amsterdam MediaLab | Nieuwe Verhalen Ontdek in het MediaLab de digitale speeltuin en beleef de interactieve installaties van creatieve professionele makers. Creëer bijvoorbeeld je eigen verhaal met de digitale installatie Nieuwe Verhalen van Doremiek Lamain en Karin Smid. Festivalterrein Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Ontdek elke dag in het MediaLab de digitale speeltuin en beleef de interactieve installaties van creatieve professionele makers. Kom spelen met de digitale kunstwerken en creaties en dompel je onder in nieuwe ervaringen.

Nieuwe Verhalen
Wil jij dat jouw ideeën en tekeningen een plek krijgen in een theatervoorstelling? Dat kan in Nieuwe Verhalen! Nieuwe Verhalen vertelt het verhaal van robot-ingenieur Robin. Robin is een zwevende robot met één oog, een plantje op haar hoofd en op haar vinger zit een nieuwsgierig vogeltje. Robin leeft in het jaar 2050 en heeft net een belangrijke uitvinding gedaan, de ‘Portal Hopper 3000’. Met dit glimmende apparaat van aluminium met daarop allerlei klokjes, tandwielen en een LCD scherm kan zij zichzelf en het vogeltje teleporteren. De plekken waar zij komt zijn herkenbaar maar er is steeds iets aan de hand. Robin vraagt jou om hulp bij het oplossen van de problemen. Kom je Robin helpen?!

Doremiek Lamain en Karin Smid hebben Nieuwe Verhalen ontwikkeld tijdens een productietraject binnen Cross-TIC.

 

Mastodon