Gratis
Enschede

Enschede, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Speeltuinprogramma

Zet dit event in mijn agenda
15-03-2022 12:03 14-04-2024 08:04 Amsterdam Speeltuinprogramma In samenwerking met de SES (Stichting Enschedese Speeltuinen) bieden we voorafgaand aan het MFT in 17 Enschedese speeltuinen een speciaal maakactiviteitenprogramma aan dat kinderen/jongeren de mogelijkheid biedt hun technische en creatieve vaardigheden te ontdekken en te leren door te dóén en zélf te maken! Enschede, , Enschede

In samenwerking met de SES (Stichting Enschedese Speeltuinen) bieden we in de maanden voorafgaand aan het MFT in 17 Enschedese speeltuinen een speciaal maakactiviteitenprogramma aan, dat kinderen/jongeren de mogelijkheid biedt hun technische en creatieve vaardigheden te ontdekken en te leren door te dóén en zélf te maken!

Van het maken van een bewegende robothand tot bouwen van een huis met verlichting op zonne-energie. Vrijwilligers van de speeltuinvereniging worden door onze techniekcoaches getraind in het werken met de Make-It techniek-kits, zodat zij zelf deze activiteiten op termijn kunnen verzorgen. Lees er alles over in onze blog Het spelende en makende kind!

Mastodon