Steun Tetem

In ruim tien jaar tijd - Tetem bestaat sinds 2009 - is Tetem uitgegroeid van presentatie-instelling met vooral een lokale uitstraling, tot e-cultuurinstelling van landelijk belang. Daar hebben we met z’n allen keihard voor gewerkt en daar zijn we enorm trots op! De komende jaren willen we verder bouwen en kunst, digitale cultuur en maakcultuur nóg dichter bij zowel jongeren als volwassenen brengen. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Vind jij het belangrijk dat digitale cultuur en maakcultuur verder ontwikkeld worden én dat talentontwikkeling en educatie een belangrijke boost krijgen? Voel je affiniteit met de door Tetem georganiseerde tentoonstellingen die laten zien hoe kunst, gaming, media en digitalisering bezoekers kunnen inspireren anders naar de veranderende wereld om ons heen te kijken en haar beter te begrijpen? Of wil je via het Generator Fonds de underground cultuurmakers die actief zijn in het veld van creativiteit, technologie en innovatie aanmoedigen? Steun Tetem dan nu via een geldelijke bijdrage.

Tetem is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en heeft de Culturele ANBI status. Dat betekent dat Stichting Tetem Kunstruimte belastingvrij schenkingen kan ontvangen, terwijl voor de schenker de giften fiscaal aftrekbaar zijn. Ook een erfenis of legaat is belastingvrij.

Een gewone en/of een periodieke gift doen aan Tetem? Via deze rekenmodule kan je makkelijk de verschillende soorten schenkingen, het belastingvoordeel en de giftenaftrek uitrekenen.

Wij waarderen jouw steun enorm!

JA, ik wil Tetem steunen:

 • Bekijk via de rekenmodule de fiscale voordelen van jouw schenking
 • Bepaal of je een gewone of periodieke gift wilt doen aan Tetem
 • Je kunt het te schenken bedrag overmaken via rekeningnummer
  NL26 TRIO 0379 7311 93 t.n.v. Stichting Tetem kunstruimte
 • Geef in de omschrijving van de betaling aan voor welk programma de schenking specifiek bestemd is:
  1. tentoonstellingen
  2. talentontwikkeling
  3. educatie
  4. FabLab/MaakMeeLab
  5. Twentse Maakplaatsen
  6. Generators Fonds
  7. algemeen/geen specifieke bestemming
 • Wil je (voor de belastingdienst) een bevestiging ontvangen van de schenking, stuur dan een mail aan alice@tetem.nl.

RSIN/fiscaal nummer:
818752828

Rekeningnummer:
NL26 TRIO 0379 7311 93 t.n.v. Stichting Tetem kunstruimte