Werken bij Tetem

Tetem is een inclusieve organisatie. Dat betekent dat er voor mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten een plek is binnen Tetem. Tetem hecht grote waarde aan een goede relatie met haar medewerkers, alsook aan de ontwikkeling van haar medewerkers. De organisatie onderschrijft het economisch en sociaal belang van een leven lang leren. Tetem werkt met een kleine kern aan vaste medewerkers. Daaromheen hebben we een flexibele schil van ZZP-ers en stagiaires. Onmisbaar voor de organisatie is de grote groep van vrijwilligers, werkzaam in een enorm scala aan functies. Wil je graag werken of stagelopen bij Tetem, of je als vrijwilliger inzetten voor de organisatie? Kijk dan hieronder voor het actuele aanbod.

Vacatures

Vacature: ZZP docenten Roombeek Cultuurpark Educatie
Heb jij een passie voor onderwijs, kunst en heb je affiniteit met techniek? Voor onze educatieve afdeling zijn wij op zoek naar enthousiaste en vakbekwame ZZP’ers!
Periode: doorlopend
Download de volledige vacature ZZP docenten RCE

Vrijwilligers
We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde vrijwilligers! Gemiddeld werken er zo’n tachtig vrijwilligers bij Tetem, in een groot scala aan functies en vaak met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Vrijwilligers die in het dagelijks leven deelnemen aan het arbeidsproces, wordt ruimte geboden om binnen een professioneel werkende organisatie nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Vrijwilligers die geen betaalde arbeid (meer) verrichten, zoals gepensioneerden, arbeidsongeschikten en werkzoekenden, biedt Tetem de mogelijkheid om te participeren in een professioneel werkende organisatie.

Zou jij graag als vrijwilliger bij Tetem willen werken? Neem dan contact op met Myriam Knol via myriam@tetem.nl

Uitgelichte vrijwilliger vacature: Marketing/social media vrijwilliger voor Roombeek Cultuurpark Educatie:
Voor ons educatieprogramma RCE zijn we op zoek naar een actieve en sociale marketing/social media vrijwilliger die graag wil helpen met de algemene zichtbaarheid van RCE. Werkzaamheden die hierbij horen, zijn onder andere:
• Social media (Facebook, Twitter, Instagram) kanalen beheren (plaatsen, reageren)
• Foto’s maken tijdens workshops/events
• Foto’s maken voor brochure/nieuwsbrief (in scène gezet)
• Content voor nieuwsbrieven opstellen
• Website beheren (plaatsen/bijwerken workshops)
• Persberichten opstellen

Stage
Tetem is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend leerbedrijf. Alle vacatures staan ook uitgebreid beschreven op www.stagemarkt.nl.

Als Tetem-stagiaire wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan opereren én dat je goed kan samenwerken. Je communiceert veel met externe relaties, maar ook intern met je collega’s binnen Tetem. Je doet op veel verschillende terreinen binnen Tetem kennis en ervaring op. De eerste week staan er een aantal trainingen ingepland. Tijdens deze trainingen leer je meer over de werkwijze binnen Tetem. Daarna is er wekelijks een individueel voortgangsgesprek waarin ‘knelpunten’ en successen aan de orde komen en je aan je leerwensen werkt.

Klik hier voor een volledig overzicht van het stage-aanbod.

Heb je interesse in een stage bij Tetem? Stuur dan een mail naar myriam@tetem.nl. Vermeld in het onderwerp van de mail: Stage + jouw opleiding.