Werken bij Tetem

Tetem is een inclusieve organisatie. Dat betekent dat er voor mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten een plek is binnen Tetem. Tetem hecht grote waarde aan een goede relatie met haar medewerkers, alsook aan de ontwikkeling van haar medewerkers. De organisatie onderschrijft het economisch en sociaal belang van een leven lang leren. Tetem werkt met een kleine kern aan vaste medewerkers. Daaromheen hebben we een flexibele schil van ZZP-ers en stagiaires. Onmisbaar voor de organisatie is de grote groep van vrijwilligers, werkzaam in een enorm scala aan functies. Wil je graag werken of stagelopen bij Tetem, of je als vrijwilliger inzetten voor de organisatie? Kijk dan hieronder voor het actuele aanbod.

Vacatures

Vacature: Kunst- en Techniekdocenten voor Tetem
Tetem wil jonge mensen helpen de wereld beter te begrijpen én deze te beïnvloeden. Dat doen we door aan relevante maatschappelijke vraagstukken te werken en jonge mensen te stimuleren verbeeldingskracht en vindingrijkheid te gebruiken om zo zélf hun eigen toekomst vorm te geven. En daarvoor zijn we op zoek naar creatieve en technische ZZP-ers die het verschil willen maken.
Periode: doorlopend
Download hier de volledige vacature Kunst en Techniekdocent

Vrijwilligers
We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde vrijwilligers! Gemiddeld werken er zo’n tachtig vrijwilligers bij Tetem, in een groot scala aan functies en vaak met verschillende taken en verantwoordelijkheden. Vrijwilligers die in het dagelijks leven deelnemen aan het arbeidsproces, wordt ruimte geboden om binnen een professioneel werkende organisatie nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Vrijwilligers die geen betaalde arbeid (meer) verrichten, zoals gepensioneerden, arbeidsongeschikten en werkzoekenden, biedt Tetem de mogelijkheid om te participeren in een professioneel werkende organisatie.

Zou jij graag als vrijwilliger bij Tetem willen werken? Neem dan contact op met Jose Studt via jose@tetem.nl

Uitgelichte vrijwilligersvacature: Op- en afbouw tentoonstellingen
Tetem is op zoek naar vrijwilligers (x/v/m) voor de op- en afbouw van tentoonstellingen. Wil jij graag leuk vrijwilligerswerk in teamverband, ben je handig en praktisch ingesteld, hou je van techniek en technologie en zou je het leuk vinden om 5-10 keer per jaar een aantal dagen ingezet te worden? Extra handen zijn altijd welkom!
Download hier de volledige vrijwilligersvacature Op- en afbouw tentoonstellingen

Stage

Tetem is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven erkend leerbedrijf. 

Als Tetem-stagiaire wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan opereren én dat je goed kan samenwerken. Je communiceert veel met externe relaties, maar ook intern met je collega’s binnen Tetem. Je doet op veel verschillende terreinen binnen Tetem kennis en ervaring op. De eerste week staan er een aantal trainingen ingepland. Tijdens deze trainingen leer je meer over de werkwijze binnen Tetem. Daarna is er wekelijks een individueel voortgangsgesprek waarin ‘knelpunten’ en successen aan de orde komen en je aan je leerwensen werkt.

Klik hier voor een volledig overzicht van het stage-aanbod.
Deze vacatures staan ook uitgebreid beschreven op www.stagemarkt.nl.

Heb je interesse in een stage bij Tetem? Stuur dan een mail naar Jose Studt via jose@tetem.nl. Vermeld in het onderwerp van de mail: Stage + jouw opleiding.